Aurinkosähkö

Scanoffice Premium

Varmin tapa siirtyä aurinkosähköön


Scanoffice Premium


Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Se sisältää kaikki mitä täydelliseen järjestelmään tarvitaan. Järjestelmän asentamisesta vastaa alan ammattilaiset jolloin sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. Järjestelmään kuuluvat paneelit, invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit tulevat kaikki samassa paketissa. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkönkulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan syöttää sähköverkkoon. Järjestelmän komponentit on valittu ilman kompromisseja. Tätä ajattelua tukee mm. invertterit, jotka mahdollistavat kahteen eri ilmansuuntaan suunnattujen paneeleiden maksimituoton. Scanoffice on valinnut järjestelmien komponenttitoimittajiksi vain alan parhaita toimijoita laadun takaamiseksi.


Hanwha Q Cells aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytetään yhden maailman suurimman paneelivalmistajan Hanwhan Q Cells paneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja pelkästään yhdessä kennossa on yli 270 erilaista patenttia. Niiden 7 vuoden tuotekehityksen tulos, Q.Antum-teknologia takaa parhaan tuottokyvyn jopa epäsuorassa valossa. Paneelit on suunniteltu Hanwha Q Cellsin tuotekehitysyksikössä Saksan Thalheimissa. Hanwha konsernin liikevaihto on n. 53 miljardia USD.

Ominaisuudet:
 • 275Wp paneeli
 • Mitat – 1670mm x 1000mm x 32mm kehyksen kanssa
 • Q.antum teknologia – suurempi tuotto pienemmällä pinta-alalla
 • Innovatiivinen all-weather teknologia – optimoitu tuotto hämärässä ja vaihtuvissa lämpötiloissa
 • Pitkäaikainen tuottotakuu – Anti-PID teknologia, Hot-Spot suoja ja jäljitettävissä oleva laatuleima, Tra. Q
 • Kevyt ja laadukas runko – sertifioitu lumikuorma 5400 Pa ja tuulikuorma 4000 Pa
  Valmistajan myöntämä takuu:
 • 12 vuoden tuotetakuu ja 25v lineaarinen tuottotakuu
 • Vähintään 92% teho 10 vuotta
 • Vähintään 83% teho 25 vuotta

Fronius aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät invertterit tulevat Itävaltalaiselta Froniukselta. Froniuksen Symo-sarjan invertterit vastaavat jo nyt huomisen haasteisiin. Niistä löytyy vakiona WLAN- ja ethernet liitynnät ja mm. Smart Grid - älykkään sähköverkon valmius. Symo-sarjan invertterit ovat 3-vaiheisia, jolloin kiinteistöön saadaan maksimi hyöty tuotetusta sähköstä. Olemme valinneet järjestelmiimme kahden lappeen asennuksen mahdollistavat invertterimallit jotka helpottavat paneeleiden sijoittelua ja parantavat vuosituottoa. Inverttereillä on rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden takuu ja järjestelmän toimintaa voi seurata SolarWeb-portaalin avulla tai helposti invertterin näytöltä.


PYYDÄ TARJOUS